Projecten

Projecten

Vanzelfsprekend staan niet álle projecten op de website. Toch kunt u een goede impressie krijgen van verschillende diensten en werkzaamheden die door Dekker Elektro Schijndel zijn uitgevoerd door de diverse projecten hieronder te bekijken.

Nieuwbouw

Complete elektrotechniek aanleggen bij een nieuwbouwproject? Dat is geen enkel probleem. Dekker Elektro Schijndel zorgt ervoor dat alles aangesloten is naar wens en natuurlijk geheel veilig. Het complete traject wordt afgestemd met de projectleider ten behoeve van de tijdsplanning.

Particuliere projecten

Opdrachten afkomstig van particulieren worden met grote nauwkeurigheid zorgvuldig afgewerkt. Het monteren en installeren van onder andere zonnepanelen behoort tot de reguliere werkzaamheden. Hoewel het soms ook kleinere werkzaamheden betreft, wordt er altijd veel aandacht besteed aan een nette en vooral veilige omgeving.

Bijzondere projecten

Specifieke of grote maatwerkoplossingen nodig? Dat klinkt als een leuke uitdaging!

Ook tijdens de verbouwing van deze kerk naar appartementen is de volledige elektra aangelegd door Dekker Elektro. Een groot project met specifieke eisen. Een uitdagend en leuk project, wat leidde tot een prachtig eindresultaat en gelukkige bewoners.